Lijst van producten op merk la decollette

La Decollette , dé oplossing voor het verkrijgen én het behoud van een mooi, glad en strak decolleté! Gebaseerd op het natuurlijk herstellend vermogen van de huid tijdens de nacht doet de antimpel-bh doeltreffend zijn werk. Al na 1 nacht zult u versteld staan van het resultaat.Ook vrouwen die een borstamputatie hebben ondergaan ervaren veel gemak en comfort tijdens het slapen met de decollette.

La Decollette is heel makkelijk in het gebruik.

Elke vrouw die gewend is een BH te dragen, zal moeiteloos met dit product om kunnen gaan.

Net als bij een gewone BH bevindt de sluiting van La Decollette zich op de rug deze sluiting is zeer confortabel, en voelt U niet als u op de rug ligt. Zowel de schouder- als de rugband zijn in lengte verstelbaar, zodat elke vrouw La Decollette kan aanpassen aan haar eigen maat.

Zorg er wel voor dat het product stevig om het lichaam heen zit, anders mist het zijn werking.

La Decollette is een product wat 's nachts gebruikt wordt, dus onder nachtkleding, direct op de huid gedragen wordt. Het is aan te raden om voor men La Decollette aantrekt, het decolleté eerst te voorzien van een hydraterende creme en deze even te laten intrekken. Verder doet La Decollette tijdens de nacht haar werk.

Doordat de bh de borsten min of meer "dwingt" om op de plaats te blijven, zullen er geen verticale plooien ontstaan op het moment dat er op de zij geslapen wordt met als resultaat dat er geen rimpelvorming meer kan ontstaan.

Al na 1 nacht zult u het verschil merken en na 5 tot 7 nachten zult u verbluft staan van het resultaat.

 

Hieronder een bericht uit "de Spits " 2-12-2012

Antirimpelbeha verovert de wereld

De Nederlandse Rachel de Boer kampte met een groot probleem: rimpels in haar decolleté. De voormalige stewardess sliep zeven jaar lang met een opgerold paar sokken tussen haar borsten en bedacht toen dat het anders moest. Dus ontwierp ze een zacht, rechthoekig kledingstuk voor tussen het sleutelbeen en het borstbeen dat voorkomt dat ’s nachts de borsten tegen elkaar gedrukt worden. Verticale rimpels behoren zo tot de verleden tijd, bewijst ook een onderzoek in de beautybranche.

De speciale antirimpelbeha werd gedoopt tot La Decollette en vindt in Nederland en Europa – en langzaam aan ook Australië – al gretig aftrek onder vrouwen. Het succes gaat echter verder nu er deze week ook in Amerika interesse is getoond voor de antirimpelbeha. De kans dat sterren als Madonna en Beyoncé de strijd tegen zwaartekracht en ouderdom aangaan met het ontwerp van De Boer is in zicht.

Ellen DeGeneres
„Tot mijn grote verbazing besteedde de Amerikaanse lifestyle- en beautygoeroe Kym Douglas tijdens de populaire tv-show van Ellen DeGeneres aandacht aan mijn ontwerp”, vertelt De Boer. Die dagelijkse live show trekt in Amerika en Canada gemiddeld 8,5 miljoen kijkers en nog eens 5,5 miljoen mensen online. Ellen, in Nederland bekend van de gelijknamige comedyserie, ontvangt wereldberoemde gasten als Madonna, Prince, Beyoncé en Pink. Een terugkerend programmaonderdeel heet de Zany Beauty Tips van lifestyle- en beautyexpert Kym Douglas.

De Boer: „Het is vooral leuk als dit soort grote namen je weet te vinden. Deze dame prijst alleen aan wat ze zelf heeft uitgeprobeerd en waar ze achter staat. Toen Kym een recensie-exemplaar aanvroeg, ging er nog geen belletje rinkelen. Maar toen er een mail volgde met de vraag of mijn product in de show mocht, was ik helemaal blij. Ze heeft de beha echt twee weken lang getest en is er enthousiast over.”

Comédienne DeGeneres doet er in het programma wat lacherig over, net als over andere producten die Douglas onder de aandacht brengt. De Boer: „Dat hoort nu eenmaal bij de show. In eerste instantie reageren mensen ook lacherig als ze de antirimpelbeha zien. Maar je gaat pas echt lachen als je rimpels verdwenen zijn.”

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)