BH's na borstoperatie

BH's na borstoperatie

Er zijn 17 producten.

Item 1-17 van 17 in totaal item(s)

Medische BH met voorsluiting

Op zoek naar een medische BH met voorsluiting of sport-BH met voorsluiting voor na de borstoperatie, borstvergroting, borstverkleining, borstreconstructie of eventueel na een borstamputatie?

Ons aanbod van BH’s met voorsluiting hebben we met zorg uitgekozen voor je vanwege de eigenschappen die deze BH’s hebben die voor jouw belangrijk zijn bij het kopen van een medische BH.

Wij bieden je de beste keus in overleg gemaakt met plastisch chirurgen en verpleegkundigen.

We geven je graag ook persoonlijk advies zodat je de juiste BH bij ons online kunt bestellen.

Maar waarom een BH met voorsluiting?
Dit is vaak op verzoek van de arts. Het voordeel is dat je de BH makkelijker aan kunt trekken en de borsten mooi in het midden gelegd worden. De BH met voorsluiting geeft je dus ook een stukje extra comfort bij het aantrekken. Ook slaap je er prettiger in.
Wij hebben medische BH’s met haaksluiting en met ritssluiting.

Welke BH met voorsluiting heb je nodig?
Hoe kies je de juiste BH met voorsluiting voor na een borstoperatie?
Borsten hebben de eerste weken na de operatie zeer goede ondersteuning en compressie nodig. De borsten zijn vaak in het begin gezwollen.

Onze Amoena Leyla bh ‘s met rits voorsluiting worden het meest verkocht,

Ze hebben naadloze cups van elastisch katoenen waardoor er geen drukplekjes kunnen ontstaan door naadjes op de borst. De zwelling zal door de compressie “druk” in de eerste weken na de borstoperatie goed en snel verminderen omdat deze postoperatieve bh ook wat extra druk op de lymfe banen rondom de borst geven waardoor het wondvocht sneller kan afnemen. Deze BH heeft ook brede comfort schouderbanden. Dames let op: de bredere schouderbanden zijn zeer comfortabel en de naadloze cups zijn van perfecte kwaliteit zodat iedere schokbeweging van lopen en tijdens andere activiteiten goed opgevangen wordt, dit is van essentieel belang, zo ook de brede onderband van de Leyla BH die niet kan schuren of irritatie geeft op de wondjes. Deze worden ook specifiek aanbevolen door Plastisch Chirurgen voor een goed eindresultaat en nazorg.

Welke maat moet ik kiezen voor mijn BH met voorsluiting als ik online ga bestellen? Lees bij de BH hoe je dat het beste kan doen, het staat erbij uitgelegd, kom je er niet uit bel ons dat tijdens kantooruren en we helpen je gewoon verder. Veel vrouwen vragen ons om advies. We hebben alles op voorraad en daardoor een supersnelle levering. Voor 12.00 uur besteld op weekdagen is dezelfde dag verzonden.
We wensen je een voorspoedig herstel.

Verpleegkundige Anne

Team Annamamelle