Ulla Dessous Grote cup borstvoedig BH cup G - L

Published : 15-11-2022 15:43:26
Categories : Default

Ulla Dessous Grote cup borstvoedig BH cup G - L

Wij van Ulla zijn experts in "grote maten" en willen u graag kennis laten maken met onze innovatieve Lilly borstvoedingsbeha. Het garandeert een perfecte pasvorm en stevige ondersteuning met de cup gesloten en open in de maten 70 - 110 en van cup G - L. Indien nodig kunnen de geïntegreerde beugels ook worden verwijderd, wat de pasvorm en het draagcomfort niet verandert.

Zwangerschap en daaropvolgende borstvoeding veranderen niet alleen je lichaam, maar ook je behamaat. Veel vrouwen vinden het ongemakkelijk dat hun cupmaat toeneemt tijdens de zwangerschap en de borstvoeding. Daarom is het voor de gezondheid van uw borsten bijzonder belangrijk dat uw borsten tijdens deze periode voldoende en comfortabel worden ondersteund. Als producent van hoogwaardige lingerie ging het ons bij Ulla Lingerie Feminine aan het hart om onze klanten in deze belangrijke fase het perfecte Ulla-gevoel, gekoppeld aan functionaliteit en comfort, te kunnen bieden.

Lilly is een borstvoedingsbeha met verwijderbare beugels en extra brede gewatteerde schouderbandjes. Klik borstsluiting voor gemakkelijk openen en sluiten met één hand. De driedelige cup met extra hoog cup deel houdt de borst stevig tegen het lichaam. Het naadloze borstvoedingspaneel aan de binnenkant houdt de band op zijn plaats, zelfs als de cup open is. Functioneel rugontwerp voor maximale ondersteuning en comfort. Extra brede rugsluiting met zachte rand. De ergonomisch gevormde beugel is opgevuld met extra zachte beugelband en kan worden verwijderd via  de beveligde zijkant.

 Lilly - Speciale kenmerken

- Kliksluiting voor gemakkelijk openen

- De geïntegreerde binnenversteviging biedt de buste een stevige grip en een perfecte pasvorm, zelfs als de cup open staat.

- Ergonomisch gevormde beugels omsluiten de buste veilig en passen zich perfect aan de vorm van het lichaam aan zonder te knellen

- De beugels kunnen worden verwijderd via een flapje aan de zijkant. Dit betekent dat de beha desgewenst ook als beugelbeha kan worden gedragen.

- Brede, verzachte, ergonomisch gevormde schouerbanden verdelen de druk gelijkmatig over de schouders en snijden niet in.

Share this content

Add a comment

 (with http://)